Wanneer is OER coaching en training iets voor jou?

Ieder mens is uniek, met zijn of haar eigen OER talenten & eigenaardigheden. Coaching is voor mij maatwerk, ieder traject is weer anders. De training die ik aanbied is zo opgezet dat jij inzicht krijgt in jou eigen OER-krachten en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Binnen mijn coaching en training staat ‘verbinding tussen lichaam en geest’ centraal. Beide staan continu in verbinding met elkaar. Bedenk bijvoorbeeld eens welke houding jij hebt als je grieperig bent? Suf, moe, weinig energie… Of … als je op een onwijs tof feestje bent? Energiek, vrolijk, positief. Hoe jij je voelt beïnvloedt jouw gedrag op dat moment.

Dit geld ook voor voeding & dagplanning? Levert de voeding die jij binnen krijgt een meerwaarde aan jou lichamelijke en daarmee geestelijke conditie? En houd jij in jou dag- en weekplanning genoeg tijd & energie over voor jou passies? Of werk jij je een slag in de rondte om alles af te krijgen en ben je aan het einde van dag of werkweek zo moe dat je eerst moet opladen voordat er een nieuwe werkweek begint?

Tijdens sessies en trainingen is dit een rode draad en zijn de oefeningen die we doen gericht op lichaam, geest, voeding en beweging (lees; welke afwisselende activiteiten onderneem jij?). Zo bereik je een zo groot mogelijk effect in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je met een training & workshop meer te richten op 1 of meerdere OER-gebieden, omdat daar NU een OER-verlangen van jou ligt!

Daarnaast staan DOEN & ERVAREN centraal. Hierbij maak ik gebruik van verschillende werkvormen & methoden en hebben we naast goede gesprekken ook actieve werkvormen, welke soms wellicht een tikkeltje uitdagend voelen.

Wanneer wil je mij als coach of trainer?

Kortgezegd: mijn doel is dat jij na een coachtraject of training meer dan voldoende bent uitgerust om zelf verder te gaan. Ik wil dat jij durft te experimenteren met de doelen die jij jezelf hebt gesteld en nog gaat stellen.

Je bent bij mij aan het goede adres wanneer jij merkt dat je toe bent aan de volgende stap in jouw OER-ontwikkeling. Of dat nou is omdat je echt ergens vanaf wilt, of juist heel graag iets wilt bereiken. Dit gaat om kleine doelen of om het roer eens flink om te gooien: beide zijn mogelijk. Samen zorgen we ervoor dat de stappen klein, overzichtelijk en haalbaar zijn. We vieren alle (kleine) successen & overwinningen tijdens jouw reis. Of jouw doel nu binnen een privéaangelegenheid of werksituatie ligt, vanuit de holistische visie is alles met elkaar verbonden. Draaien we aan één klein radartje, dan komt de rest als vanzelf in beweging!

Voor bedrijven en organisaties

Naast trainingen die zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, geef ik ook trainingen & workshops die zijn gericht op het verdiepen van je vaardigheden als professional of vrijwilliger in het sociaal domein. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verfijnen van je communicatieve skills met inwoners, netwerkpartners en opdrachtgevers of binnen je team. Dit doe je om nog beter af te stemmen op elkaar, onderlinge behoeften en de leefwerelden van anderen. In deze trainingen & workshops breng ik mijn twee favoriete werelden samen.

Voor deze trainingen & workshops kunnen individuele professionals zich aanmelden. Ook kan ik deze trainingen & workshops in company geven als er meer professionals als team in een organisatie werken of juist in combinatie met diverse ketenpartners om de samenwerking te optimaliseren.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw of jullie organisatie, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek .