Wat doe ik voor jou

Als coach & trainer zie ik mijzelf als gids en als sponsor. Als gids begeleid ik je tijdens de ontdekkingsreis naar jouw gewenste eindbestemming. Soms loop ik voor je -omdat ik er al eens ben geweest – maar vaak ook loop ik naast je. Zo maak jij je eigen keuzes over de afslag die wij nemen. Op die manier kun jij onderweg nog even met me overleggen terwijl wij samen de kaart bekijken.

Gedurende jouw reis ga ik steeds vaker achter je lopen, zodat jij nog even achterom kunt kijken als er een hindernis op je pad komt. Ik stop intussen steeds wat instrumenten in jouw rugzak, die zich gaande de reis meer en meer vult met handige tools om jouw ontdekkingsreis succesvol te maken.

Als sponsor zorg ik voor de juiste randvoorwaarden voor jouw reis. Ik bied je een goede uitrusting, een kaart met veilige en uitdagende routes en voldoende rust- en reflectiemomenten. Bovenal ben ik er voor je op de mooie en bijzondere momenten en de momenten die minder makkelijk zijn. Op deze manier besteed jij al je energie aan het ontwikkelen van jouw talenten. Zo ervaar je wat er al is en hoe je dit allemaal kunt gebruiken om voldaan jouw eindbestemming te bereiken. Het belooft een bijzonder plezierige reis te worden, vol (h)erkenning en nieuwe inzichten!

Voorbeelden van een coach- of trainingsvraag zijn:

  • Ik bewandel telkens het pad van een ander, hoe kom en blijf ik op mijn eigen pad?
  • Ik zie of ervaar vaak hinderissen die mij belemmeren in mijn leven. Hoe ga ik hier op een effectievere wijze mee om? Hoe zet ik deze om zodat ik mij in sommige situaties nog zekerder ga voelen?
  • Ik voel veel spanning of stress in mijn lichaam. Hoe reduceer ik dit zodat ik mij beter voel?
  • Ik heb vaak het gevoel dat de rugzak die ik draag te zwaar is, waardoor ik nauwelijks stappen kan zetten. Hoe zorg ik dat deze lichter voelt en welke stappen onderneem ik daarvoor?
  • Als ik een afslag moet nemen, weet ik vaak niet goed welke richting ik op moet en raak ik het overzicht een beetje kwijt. Hoe maak ik gemakkelijker keuzes die bij mij passen?
  • Ik heb geregeld het idee dat ik in een land ben waarvan ik de taal niet spreek. Hoe leer ik de taal, zodat mensen mij kunnen verstaan en ik hen kan begrijpen?
  • Ik wil van A naar B, maar ik mis op dit moment een navigatie. Wat is de beste en snelste route?